Datum polaska: 5.11. Datum povratka: 7.11.

Cijena: 119 KM (Konvertor valuta)

Petak 05.11.

Sastanak grupe u 23:00 ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Polasci iz Sarajeva, Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja i Tuzle. Vožnja kroz BiH, Hrvatsku i Mađarsku… sa pauzama po potrebi grupe… Noćna vožnja.

Subota 06.11. 
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima.  Kratka pauza za shopping u Shopping centru Arena Plaza… Smještaj grupe u hotel oko 13.30 h. Slobodno vrijeme za odmor. Fakultativno: Szent Andrea – živopisno mjesto na obali Dunava, poznata slikarska kolonija, Muzej Marcipana, Gradska vijećnica, Trgovački trg… Povratak  u hotel.  Fakultativno:  Krstarenje  Dunavom… Povratak u hotel. Noćenje.

Nedjelja 07.11.

Doručak. Check-out  u 09:00 h. Fakultativno: Panoramica Budapest u pratnji  vodiča. (Citadela-brdo Gellert, Trg Heroja, Vaci Ulica, slastičarna Gerbaud i Ribarska kula)… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti…  mogućnost obilaska Vaci ulice… Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prijevoz turističkim autobusom ( AC, WC, DVD/audio sistem)
  • smještaj u Budimpešti u hotelu 3*** na bazi jednog noćenja sa doručkom (buffet)
  •  usluge pratioca  tokom cijelog putovana i organizacija putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 

  • Putničko zdravstveno osiguranje – 8,00 KM/osoba

FAKULTATIVNI IZLETI:
  –  Panoramica Budapest  –  15€

  –  Krstarenje Dunavom – 15 €

  –  Szent Andrea – 10 €

POTREBNA DOKUMENTACIJA:

Za ovo putovanje potrebna je potvrda da ste vakcinisani (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sinopharm ili Johnson & Johnson) ili brzi antigenski test (cca 20 KM)