Cijena: Na upit

Hercegovina, okovana bijelim kamenom i obasjana mediteranskim suncem je jedna od poslednjih oaza starog kontinenta u koju se još može pobjeći od užurbanog tempa civilizacije i predahnuti uz opojne mirise prirode. Kojim god putem došli dočekat će vas veličanstvena, netaknuta priroda i gostoprimljivi ljudi.

Hercegovina je, nema sumnje, poslednja tajna Evrope, a Bileća, jedno od mjesta koje preko cijele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje.

Na području Bileće ukrštaju se mediteranska i umjereno kontinentalna klima. Bileća uživa u toplim i dugim ljetima i blagim zimama. Bileća je grad bogate i zanimljive kulturno-istorijske prošlosti. Ispod samog grada Bileće izvire rijeka Trebišnjica, koja je pregrađena betonskom branom visine 105m i time stvorena ogromna vještačka akumulacija, jedna od najvećih i najljepših u svijetu, poznata pod nazivom Bilećko jezero. Sa jezera se odlično vidi Crvena pećina, koja se nalazi ispod Manastira Kosijerevo. Religijski objekti su mnogobrojni: Careva džamija, Manastir Dobrićevo iz XIII v., Crkva Sv. Velikomučenika Lazara i kosovskih junaka, Hram Svetog Save, Crkva Svetog Arhanđela Mihaila u Trnovom dolu, crkva Svetog Đurađa u Dlakošima i crkva Svetog proroka Ilije na malom ostrvu u Bilećkom jezeru.