Kreiraj sam svoj odmor

Mi kao turistička agencija pored postojećih turističkih i avanturističkih ponuda, nudimo i mogućnost „Kreiraj sam svoj odmor“.

Vizija ove kategorije jeste da uz pomoć našeg profesionalnog tima i njihovih savjeta kreirate sami sebi nezaboravan turistički paket. To vam omogućava da na svoj jedinstven način osjetite ljepote ove zemlje, te da kreirate paket koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje koje imate prilikom putovanja.

Da li želite obići znamenitosti ili želite osjetiti avanturističkih duh, a možda i kombinaciju navedenog, onda smo mi Prime Travel Sarajevo pravi izbor za vas. 

Da bi ste kreirali svoj paket potrebno je da izaberete grad ili ekskurziju koju želite. Kada ste odabrali u desnom uglu Vam se pojavljuje opcija da stavite u korpu. Nakon toga otvara Vam se mogućnost da nastavite sa kreiranjem svoje narudžbe ili da završite. Ukoliko se odlučite za nastavak kreiranja svoga paketa ponovite postupak. Nakon što odlučite da ste završili sa kreiranjem svoga paketa otvorit će Vam se ponuda koju ste izabrali i prostor za podatke koje trebate unijeti kako bih kompletirali svoju narudžbu. Na kraju na ekranu ćete dobiti potvrdu da ste uspješno izvršili narudžbu a uposlenici Prime Travel-a će Vam odgovoriti putem mail-a u najkraćem mogućem roku. Hvala na povjerenju!

Ponude: